De scoutinggroep uit Leidschendam
Scouting Pius 12

Leeftijd: 6-11

Als welp beleef je op zaterdagochtend altijd veel plezier in en om het Houten Huis met elke week een ander thema. In het clubhuis ga je bijvoorbeeld maskers maken of bruggen bouwen van spaghetti. Het Pius XII plein biedt alle ruimte voor lekker buiten spelen.

Doelen van de welpen
Vooral veel plezier maken met elkaar, sociale vaardigheden ontplooien, nieuwe vrienden maken, kennismaken met Scoutingvaardigheden als knopen, pionieren, roeien, kanoën en zeilen.

Op het water
In de zomer worden de kano’s af en toe voor de dag gehaald en varen we in ‘t Lien.

Bijzondere bijeenkomsten
Welpen hebben elk jaar een themaweek waarbij we een paar dagen gaan kamperen. In de winter hebben we een vossenjacht in Leidsenhage. Natuurlijk vieren wij ook Sinterklaas en andere feesten.

De bijeenkomst is op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 op het Pius Plein

Bekijk lidmaatschap